2017. április 13., csütörtök 10:17

Itt a Godox új folyamatos fényű lámpája

Írta:

Bejelentette a Godox az új akkumulátoros folyamatos fényű lámpáját, az SLB60-at. Az új lámpát két verzióban hozták ki és Bowens fényterelő csatlakozással rendelkezik.

 

A SLB60 nagy fényerőt bíztosít, színvisszadási tényezője, imponzáns 93-as értékű. A fényerősségét vezeték nélküli távirányítóval is tudjuk állítani, a lámpa oldalán lévő nagyméretű LCD kijelzőn pedig elmenteni is tudjuk a beállításainkat. A készülék túlmelegedés elleni védelemmel is elláták. A lámpa lítium aksival működik, amellyel akár egy órán át folyamatosan tudjuk használni azt. Az akkumulátor megegyezik a Godox AD600B akksis vakuéval. 

A két kilós jószág 60W-os teljesítménnyel bír (körülbelül 600W halogén fényteljesítménynek felel meg), az SLB60W a fehér fényű verziója, amely 5600K pluszmínusz 200K értékű fényt bocsájt ki, míg a sárga fényű társa, a SLB60Y 3300K pluszmínusz 200K-üt.

A csomag tartalma:
- 1 db SLB60 led lámpa
- 1 db akkumulátor
- 1 db Akkumulátor töltő
- 1 db távirányító
- 1 db műanyag kupak
- 1 db alapreflektor

 

 

3 hozzászólás

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

RSS modul