2017. március 06., hétfő 21:45

Üssük le a Napot

Írta:

Dustin Snipes egyik jelenlegi főprojektje úgy lefotózni a labdajátékokat, hogy a labdákat a Nap helyettesíti. Most a Broncolor és a Red Bull segítségére volt.

Mivel a képek elkészítéséhez utaznia kellett a fotósnak ezért utasbarát felszerelés választott a munkához: A Broncolor Sirus L és Move 1200 L vakuival, egy High Sync Speed pakkal felszerelve. 

Ennek köszönhetően tudta az égnek ezt a sötét tónus világot adni, ehhez 1/2500 és 1/8000-ed közötti záridőket használt. A biztonság kedvéért egy ND-szűrőt is feltett, így kedvére váltogathatta a rekeszértéket. 

A három napos fotózás nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis az első két nap olyan fátyolfelhők voltak az égen, amik nem akartak nagyon szétfoszlani, mikor mégis megtették, akkor a Nap állása volt túl magas a képekhez. 

Végül a harmadik napon minden összejött és kezdődhetett a móka, melynek eredményeit itt láthatjuk:

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Ajtay Zoltan 2017. március 11., szombat 10:47 Írta: Ajtay Zoltan

    Szerintetek nem ugy nez ki a felso kep, mintha a sportolot nekunk balrol, azaz a hasa felo vilagitottak volna meg? Mig az also kepen a vakuk a fotos mellett vannak.....

    Jelentés

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

RSS modul