Fénysuli
2017. április 24., hétfő 10:22

Így készült - (Low)Light

Írta:
Az Edison stílusú antik izzók újbóli elterjedésével én is kedvet kaptam kipróbálásukhoz. Izgalmas formájuk pedig fotóért kiáltott. Egy olyan képet képzeltem magam elé, ahol csak az égő élei látszanak, illetve benne izzó wolfram szál.
2017. április 19., szerda 21:31

Királynő fotózás 3000 méter felett

Írta:
Bolíviában minden év február végén megrendezésre kerül a Karnevál, ahogy sok más dél-amerikai országban is ilyenkor van a szezonja az eféle ünneplésnek. A Broncolor segítségével elkészült kampányt mutatjuk most be.
2017. március 24., péntek 21:06

Ha nincs nap, a vaku megoldja

Írta:
Tim Gerges dél-afrikai fotós egy instagram adatlapon talált rá modelljeire, majd a fotózás végére rájött, hogy milyen jól tette, hogy nem hagyta otthon a Broncolor mobil vakuját.
2017. március 24., péntek 19:27

A Broncolor tudja mi kell a férfiaknak

Írta:
Az ausztrál Easton Chang, aki nagy autómárkák fotósaként dolgozik, a Broncolor segítségével megmutatta amire minden férfi vágyik: egy jó nő és egy jó kocsi.
Az autófotózás külön művészet, rengeteg precízitást és figyelmet kíván, hogy a legmenőbben állítsuk be a lefotózni kívánt járgányt. Bill Benett az ASC fotósa mutatja most meg, hogyan is zajlik egy ilyen jellegű fotózás: (The ASC)
2017. március 06., hétfő 21:58

Hideg és kemény fények a Picolite-tal

Írta:
A német divatfotós Andra, a German Grazia Online Magazine-nak készítette ezt a sorozatát, melyben a Broncolore Picolite kis vakuját használta.
2017. március 06., hétfő 21:45

Üssük le a Napot

Írta:
Dustin Snipes egyik jelenlegi főprojektje úgy lefotózni a labdajátékokat, hogy a labdákat a Nap helyettesíti. Most a Broncolor és a Red Bull segítségére volt.
2017. március 04., szombat 10:53

Narniát idézi a Broncolor fotósa

Írta:
Lara Zankoul a Broncolor Gen Next fotósának mindig is fontos témája volt a hidegség. Most betekintést enged, hogyan készült az alábbi Narnia krónikáit idéző képe egy Jégkirályról.
Justin Listert a WBNA-ban szereplő Tiffany Bias fotózására kérték fel. A fotós célja az volt, hogy drámai és hősies edzés közbeni képeket készítsen a kosárlabdázóról.
Karl Taylor legújabb videójában ezt mutatja meg: mire figyeljünk a fények és a tárgyak beállításánál, ahhoz, hogy később ne kelljen a Photoshophoz nyúlni ahhoz, hogy elfogadható legyen az eredmény.
1. oldal / 5

RSS modul

feed-image RSS